Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer vytáhne svou vlastnoručně vyrobenou pálku a vytáhne s kolegy na hřiště... Chystá se velký souboj springfieldské a shelbyvillské elektrárny. Ovšem Burns naoko zaměstná jiné borce a Homer sedí na lavičce. Ale nakonec to je on, kdo rozhodne zápas. Pro zasvěcené – v původním znění namluvili sami sebe takové hvězdy jako Darryl Strawberry, Ken Griffey, Jr., Steve Sax, Roger Clemens, Jose Canseco, Don Mattingly, Ozzie Smith, Wade Boggs či Mike Scioscia. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže si probereme pravidla: Nevybíháš, dokud nevytáhneš pivo. Kdo udělá bod, udělá jedno pivo. A další navrch na konci lichý směny a čtvrtou směnu se pije celou." Myslel jsem si, že pravidla softbalu tak nějak znám, ale ono je to jinak. No dobře. Tentokrát jsou odpaly na Homerovi, což je záruka skvělé zábavy. Jenže Homer přes veškerou snahu svých břišních špeků nevyhrává, protože pan Burns podal životní výkon při vydávání signálů ke hře, což mě složilo smíchy hned vedle druhé mety. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer opäť kutilom a čuduj sa svete, keď nevyrába zrovna búdu pre Spasiteľa alebo vtáčiu búdku, tak mu to celkom ide. Áno, vyrobí si baseballovu palicu a tá sa ukáže ako zázračná. Pán Burns vsadí obrovskú sumu peňazí na svoj tím z elektrárne a z nejakého dôvodu nedôveruje pôvodným zamestnancom, tak si najmä nových, zhodou okolností špičkových hráčov. Na dôležitý zápas predsa musia byť všetci v poriadku. Najvtipnejšie sú práve momenty, kedy sa mu behom jednej noci celý nový manšaft zrúti. Ale Homer a spol. nie sú žiadne béčka a bez problémov ich zastúpia. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Byla velká bouřka. Sebral jsem největší kus plechu a běžel se schovat pod nejvyšší strom na zahradě." Aniž bych se o baseball (zde přeložený jako softball, v rozdílech aby se prase vyznalo) jakkoli zajímal, celý děj jsem výtečně bavil. "Jste lepší než já? Já vás neznám, ale..jo." ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 8,6 • U nás poprvé 28. ledna 1994. V USA 20. února 1992 • Další z mých oblíbených dílů. Skvěle zformulované pravidla Softballu, smůla padající na profesionální hráče a docela netradiční konec. • 90/100 ()

Reklama

Reklama