Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spasitel je nemocný. Podrobí se operaci, kvůli které se rodina Simpsonových musí dost uskrovnit, a to mu všichni mají trochu za zlé. Pes uteče a je u Burnse vycvičen na zabijáka... (Česká televize)

Recenze (9)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer "A ty, kdyby ti bylo 17, mohli jsem bejt v balíku. Ale to né, to bude musí bejt deset." a vždycky se směju u Skinnera:" "Jakou houbu? Já jsem zvyklý, že mě vláda zrazuje.." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lotto horúčka v Springfielde graduje, v hre je až 130 mil. dolárov, alebo koľko vlastne. No a ako to tak býva, víťazom môže byť len niekto, kto tie peniaze nepotrebuje. Nasleduje zápletka s chudákom Spasiteľom, ktorá síce nepatrí medzi tie najvýživnejšie, ale obsahuje viacero dokonalých fórov. Stretnutie na jeho ceste z domu s tajomnou fenou alebo veterinár, ktorý vôbec neľutuje, že ho vyhodili zo zubárčiny. Najviac to schytáva Skinner, jeho zmiznutie nie je oproti Spasiteľovi dôležité a ten dar od vlády... no...Najviac ale pobavila výčitka Homerovi voči Bartovi ohľadom jeho veku. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,7 • U nás poprvé 25. března 1994. V USA 12.března 1992 • Homer o Kentu Brockmanovi: Má sice peněz jako želez, ale jednu věc si stejně koupit nemůže. M: Jakou? H: Dinosaura! • 82/100 ()

Reklama

Reklama