Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Náhodou se přijde na to, že řidič školního autobusu Otto vůbec nemá řidičský průkaz. Řidičské průkazy vydávají Selma a Patty, což je trochu kámen úrazu. Zatím se volantu chopí pan ředitel... (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Otto Show" (Otto v akcii). Nezodpovedný vodič školského autobusu Otto Mann príde o vodičský preukaz. Tým pádom nie je schopný ďalej vykonávať svoju profesiu. Ocitne sa na ulici. Bart Simpson ho dovedie ku nim domov. Otto začne žiť u Simpsonovcov. No čoskoro im začne liesť poriadne na nervy. Donútia ho, aby si obnovil vodičský preukaz a vrátil sa do práce. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spinal Tap dopadnú presne tak ako ich kariéra, navyše koncertovať na zimáku v Springfielde nesie so sebou viaceré úskalia. Tým sa ale epizóda iba začína. Chudák Otto jazdí dlhé roky bez vodičáku, na čo sa príde až po jeho 15-tej (?) nehode a tajomstvo praskne. No a najviac si to odskáču Simpsonovci, ktorí ho na čas ubytujú u seba doma. Lenže všetko zlé je na niečo dobré a spôsob, ako sa Otto dostane k vodičáku, patrí k najzaujímavejším paradoxom celého seriálu. ()

Reklama

Reklama