Simpsonovi - Série 3 (1991) (série)
Jim ReardonHudba:
Alf ClausenHrají:
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer, Russi Taylor, Pamela Hayden, Phil Hartman, Kimmy Robertson, Marcia WallaceVOD (1)
Největší Bartův kamarád upadne do osidel lásky – podlehne kouzlu nové spolužačky Samanthy. Zatímco ti dva objevují jeden druhého a nové obzory, Bart se užírá a nakonec zosnuje plán, jak Samanthu dostat pryč. (Česká televize)
• Hodnocení IMDB 7,7 • U nás poprvé 25. února 1994. V USA 7. května 1992 • 78/100 ()
A je to tu, raz to prísť muselo. Len sme si mysleli, že na Barta budú baby letieť viac než na Milhousea. No a čo teraz? Je možné fungovať v trojici na veky vekov? Alebo sa dvaja kamoši navždy rozídu? Nenechajme sa vysmiať, veď dobre vieme, kam to bude celé smerovať, videli sme predsa Rómea a Júliu. K dokonalosti možno nejaký ten fórik navyše chýba a možno je to tým, že paralelná línia s Homerom tentokrát nie je úplne najšpičkovejšia. ()
"Oh, don't you worry. Most of you will never fall in love and marry out of fear of dying alone." ()
10/10 ()
Vyjednávání o rukojmí :D :D :D ()
Photo © 20th Century Fox Television / Matt Groening

- Když je Bart sám v domě na stromě, tak vidíme, že je prázdný. Když ale přijdou Milhaus a Samantha, tak uprostřed stojí stolek s komiksy. (Duoscop)
- Když Bart v čase 7:30 nastupuje do školního autobusu, tak Ottovi řekne: „Počkej chvíli Barťas“. Jedná se o chybu v dabingu. (mcredd)
- Když přivede ředitel Seymour do třídy Samanthu, tak nechá otevřené dveře. V dalším záběru jsou ale zavřené. (Duoscop)