Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer a Marge prožívají šťastné dny: poslali totiž Barta s Lízou do Krustyho letního tábora. Netuší, že celý tábor je jen zástěrka a děti trpí v lágru vedeném bandou padouchů a vydřiduchů. (Česká televize)

Recenze (16)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lise ani Bartovi se ke konci školního roku moc nedaří.Bart je na tom kvůli zlobení během školního roku hůře než-li jeho sestra Lisa.Lisa má zde 2 z chování a Bart má samé 5,ale Bart své vízo také falšuje...A proč?Aby se dostal na kemp,kde má být top zábava a klaun Krusty,ale i když se tam na tábor oba nakonec dostanou,kemp se změní v "otročinu"a tábor snů se změní v "noční můru".Lisa a Bart zde s ostatními studenty musí vyrábět peněženky a trpět od vedoucích,které tvoří zlí kluci od nich ze školy šikanu.Jedinou šancí přitom je pomoc jejich rodičů Homera a Marge.Dávám 4 hvězdy a 70 procent. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtú sériu odštartovala ďalšia z legendárnych epizód, celé leto v Krustyho tábore. Každý, kto bol vo Vietname, Afganistane a Iraku vie, že pri tom, čo tam zažijú decká, boli spomínané konflikty prechádzkou ružovou záhradou, aby sme citovali reportéra. Geniálne a stopercentne vtipné v každom momente a scéne, niet absolútne čo vyčítať. Krusty sa ale nakoniec ukáže ako pravý chlap a príde s kožou na trh, ako to dopadne, presvedčte sa už sami. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Kamp Krusty" (Horsa na prázdniny). Bart Simpson, jeho sestra Lisa a ďalšie deti zo springfieldskej základnej školy sa zúčastnia na Krustyho letnom prázninovom tábore. Tešia sa na dni plné radosti a zábavy. Lenže sa ukáže, že je to podvod. Dostanú sa do tábora v ktorom panujú otrasné pomery a podmienky sú úplne nevyhovujúce. Preto sa Bart postaví na čelo detskej vzbury. ***** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Záběr na nápoje, jejichž hladina se třese za dupajících zvuků policejního náčelníka Wigguma, který blíží k domku na stromě, odkazuje na Jurský park (1993). (Duoscop)

Reklama

Reklama