Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Náhoda přihraje Marge roli v ochotnickém nastudování slavné divadelní hry. Marge se tak může vrátit k další své zálibě z mládí. A dokonce i Homer při premiéře pochopí, co chtěl hrou klasik říci. (Česká televize)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna z dennej škôlky patrí k tomu najlepšiemu, čo tento seriál kedy ponúkol. A tie paródie sú tu hneď dve, čiže pardón, až dve akcie patria k tomu najlepšiemu vôbec. I keď ide teda o vedľajšiu dejovú líniu, tak tú hlavnú, divadlo s Marge v hlavnej úlohe hry Električka do stanice túžba, tak trochu zatieňuje. Niežeby ma ale Margeina Blanche nebavila, predovšetkým skúšanie s Nedom má tie správne "gule". ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "A Streetcar Named Marge" (Tramvaj do stanice Marge). Marge Simpsonová má stvárniť jednu z hlavných úloh v pripravovanej hre springfieldského ochotníckeho divadla. Po večeroch chodí na skúšky a podctivo sa pripravuje. Jej manžel Homer ju v tom však vôbec nepodporuje. Až na premiére si konečne uvedomí, že sa ku svojej žene po celý čas správal nevhodne. ***** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Scény s Maggie ve školce (např. když se snaží získat pro ostatní děti dudlíky) parodují některé scény z filmu Velký útěk (1963). Hraje v nich i hudba z tohoto filmu. (Rico96)
  • Když Marge přivede Maggie do jeslí, tak jsou v místnosti otevřená okna. V dalším záběru jsou ale některá z nich zavřená. (Duoscop)
  • Školka, kterou Maggie v epizodě navštěvuje, se jmenuje „Ayn Rand School for Tots“. Ayn Rand byla filozofka, známá svými konzervativními názory. Jeden z jejích slavných citátů „A je A“ lze vidět na plakátu ve školce, zatímco děti spí v postýlkách. (Alfréda)

Reklama

Reklama