Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lízina holčičí ješitnost projde těžkou zkouškou při volbě springfieldské dětské královny krásy. Když však pochopí, že celá akce má sloužit jen propagaci tabákové firmy, zvítězí její lepší, občanské já... (Česká televize)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Lisa the Beauty Queen" (Líza kráľovnou krásy). Líza Simpsonová sa na súťaži krásy v springfielde umiestni na druhom mieste. Náhle však musí zastúpiť víťazku, ktorá utrpela úraz, na verejných akciách. Liza to využije na to, aby zahájila boj proti tabakovej firme, ktorá je sponzorom tejto súťaže. Týmto svojim konaním si získa mnoho vplyvných a mocných nepriateľov, ktorí ju pripravia o titul malej kráľovnej krásy. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa jedna z najvtipnejších epizód vôbec. Ani nie tak kvôli ústrednému deju o voľbe Little Miss Springfield, ako kvôli množstvu geniálnych vtípkov. Mentolový los, Homerova znalosť žien, Skinnerove bojové schopnosti, polepení futbalisti a možno najviac "rozhovor" s Jánom Pavlom II. No a poučenie? Nie je dôležité byť Miss, ale byť najkrajšia a najmúdrejšia... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líza Simpsonová už není malou miss Springfieldu. Dnes byla slavnostně zbavena své koruny. Důvodem bylo, že otec sesazené královny krásy, Homer Simpson, nesprávně vyplnil přihlášku do soutěže. V rubrice zde nevyplňovat napsal ano. ()

Reklama

Reklama