Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maggie pořád nemluví – a rodina vzpomíná, jak to bylo s Lízou a Bartem. (Česká televize)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu zase spomienkovú epizódu a opäť to nemalo chybu. Vrátili sme sa ešte do dôb, kedy nebola na svete Líza a Bart tak bol jediným maznáčikom rodiny. Čo ale po narodení malej sestričky? No tak tragicky by som to na jeho mieste nevidel, aspoň sa zbavil dvoch otravných tiet. Najviac ale rúluje Šáša Krusty a jeho neomylný plán ako zarobiť na olympiáde v Los Angeles. Ale kto mohol rátať s tým, že východný blok zostane doma? Asi išlo o obdobie, kedy celý Springfield vďaka jeho haburgerom za víťazstvo amerických športovcov najviac pribral. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Odteďka spí v postýlce miminko." ,,Po železe se sílí." ,,JECHECHECHE!" ,,Ahoj Joe!" • ,,Skvělý doskok na nohu, která, jal se později ukázalo, byla zlomená." ,,JÁÁÁÁU!" • ,,Pitomej pošťák, prásknul mě!" ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já už to mám promyšlené. Miminko bude mít postýlku a Bart může spát do 20 s námi. - Nezdeformuje ho to? - Bratranec Frank tak spal. - Ty žádné bratrance nemáš. - V 70. se z něj stala Františka, pak se dal k nějaký sektě. Myslím, že mu teď říkají Matka Šabubu." "Vypadám jako usušená švestka." "Když budete něco potřebovat, stačí říct. - Šikl by se mi ten stolek. - Pod televizi? - Jo. - Teď jsem ho koupil, byl poslední. - Říkal jste něco? - ....Jasně, můžete si ho na chvíli půjčit. - A z té chvíle je teď osm let a ještě nekončí." ()

Reklama

Reklama