Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homerovo srdce zlobí a je nutná operace. Homerův osud je v rukou lékaře, bývalého veterináře... Ještě že je tu ale šprtka Líza. Krizová situace opět jednou rodinu Simpsonových stmelí. (Česká televize)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dali jsme Homerovi injekci s radioaktivní látkou, takže jak vidíte Marge, nyní můžeme vidět celý jeho oběhový systém." "Ale pane doktore, já jsem pacientovi ještě žádnou injekci nedala." "Kriste pane." ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is Papa Bear. Put out an APB for a male suspect, driving a... car of some sort, heading in the direction of, ah, you know, that place that sells chilli. Suspect is hatless. Repeat, hatless." ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Homer´s Triple Bypass" (Homerova koronárna operácia). Homer Simpson má problémy so srdcom. Je nutné aby podstúpil náročnú a finančne drahú operáciu. Simpsonovci však na ňu nemajú peniaze. Preto sa rozhodnú, že Homera bude operovať doktor Nick Riviera. Jeho reputácia je však hodne pošramotená. Je dosť pravdepodobné, že Homer tento zákrok neprežije. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu bŕŕŕ epizóda, Homer totiž bude musieť ísť pod nôž, pretože jeho srdce to pochopiteľne dlhšie ako tridsať plus pár rokov k tomu vydržať nemohlo. Okrem creepy témy sme ale zase zaplavení hromadou vynikajúcich fórov. Len teda nechápem, ono okrem tých zopár nehôd, kedy druhý najlepší doktor v Springfielde nerozozná pri operácii ruku od nohy, prečo niekto platí za záchranu života 40 tisíc, keď stačí trocha zariskovať za 130? ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Když za Homerem přijde do nemocnice na pokoj doktor Nick Riviera, tak v jednu chvíli vidíme v pozadí muže, který předtím v místnosti nebyl. (Duoscop)

Reklama

Reklama