Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Bart odhalí to, co dosud netušil – že se totiž ke kresleným groteskám píší scénáře, popadnou jeho i Lízu autorské nutkání a potřeba zasáhnout do podoby oblíbeného seriálu Itchy a Scratchy. Kvůli svému věku však potřebují někoho, kdo by se pod jejich dílka podepsal. A tou „nastrčenou osobou" (a tak trochu i komplikací) se stane děda Simpson. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hele, mozku. Nemáš rád mě a já zas tebe. Ale tohle musíme udělat a pak tě vyřídím jedním pivem." Atomový technik potřebuje střední školu? To je divný svět, protože Homer svou radioaktivní práci vždy zvládal bez nejmenších problémů. Nicméně mě jeho pokusy studovat vždy bavily, děda odhalil nejedno zábavné tajemství svého vrásčitého života a taky jsem se dozvěděl informaci, díky níž můj život dostane nový smysl - ve spoďárech se skrývá odpověď na všechny důležité otázky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Front" (Nastrčená osoba). Súrodenci Bart a Liza Simpsonovci začnú písať vtipné námety ku populárnemu detskému kreslenému seriálu Itchy a Scratchy. Lenže kvôli tomu, že ešte nie sú plnoletí, musia uviesť ako autora scénarov niekoho dospelého. Rozhodnú sa, že sa dohodnú s ich starým otecom Abrahamom Simpsonom. Ten ich ponuku prijme. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabúchané fórmi od začiatku do konca a to som sa bál, že epizóda venovaná dvojici kreslených postavičiek nemá u mňa šancu na dokonalosť. Ale mýlil som sa a musím uznať, že Bart s Lízou sú najlepší scenáristi komediálneho žánru. Tvorcovia nechtiac okopírovali aj Marečku, podejte mi pero, kde všetky vtipné postavičky bezpečne zastúpil Homer. Bohvie, ako by to dopadlo, ak by sa skutočne učil, možno by bol povýšený na vedúceho oddelenia bezpečnostných technikov. No a je tu aj tá latina, tak fakt neviem, či tu nešlo o porušenie autorských práv. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Promiňte pane, tělocvična je dnes pro tuláky uzavřena, ale u zadního vchodu najdete zbytky... To seš ty Simpsone, oh." "Jsou tam schody? - Jeden. - Tak si trhni." "Simpsone, to ti na hlavu přirostl zvon?" ()

Reklama

Reklama