Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge se chystá večer na baletní představení – jenže Homer uvízne v práci – lépe řečeno v automatu na dobroty. A tak s sebou Marge vezme sousedku Ruth. Dámskou jízdu si dopřejí znovu, ale jednou to skončí honičkou s policií – přesně ve stylu filmu Thelma a Louise. (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Marge on the Lam" (Marge na úteku). Marge Simpsonová sa teší, že si zajde so svojim manželom na baletné predstavenie. Lenže Homer sa zdrží v práci. Preto Marge pozve na balet ich susedku Ruth Powersovú. To ich zblíži a stanú sa z nich kamarátky. Začnú spolu tráviť aj ďalšie večery, z čoho nie je Homer zrovna nadšený. ***** ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Trapná bedno, my chcem legraci!" "Marge, asi mi to nebudeš věřit, ale zasek jsem se ve dvou automatech." "Homere, těžko se mi to říká, ale budu vám muset uříznout vobě ruce. - Zas mi dorostou, ne?" "Copaks neviděla film Sám doma? Kdyby přišel lupič, tak tady zažijete spoustu zábavy a legrace!" "Á, to je Marge! Jen kvůli tomu, že jsem s ní nešel na balet, se z ní stal zločinec!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno sa dalo z tejto paródie po dejovej stránke vyťažiť ešte o čosi viac. Ale fóry sú opäť husto vydarené, vrátane epilógu v závere, len by ma zaujímalo, kto zaplatil tých 2000 dolárov. No ale najmä ide o veľmi edukatívnu epizódu z hľadiska ekológie, každá mega skládka odpadu na svete má svoj zmysel, tá v Springfielde nie je výnimkou. Som zvedavý, čo by na túto epizódu povedala Greta... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Když si Homer představuje balet, tak při tom hraje „Vjezd gladiátorů“ od Julia Fučíka. (Duoscop)

Reklama

Reklama