Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Další pokračování začíná skvělým obchodním tahem otce Simpsona: výhodně koupenou trampolínu dokáže zpeněžit na dětech z celého sousedství. Bohužel ne bez následků v podobě úrazů... A Bart se stane vděčným objektem psychologů... Hostem této epizody je James Brown. (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Bart´s Inner Child" (Bartove vnútorné dieťa). Do Springfieldu zavíta známy televízny psychológ. Marge Simpsonová prinúti celú svoju rodinu, aby sa zúčastnili jeho prednášky. Bart sa tam ukrutne nudí a tak začne robiť vylomeniny. To upúta pozornosť prednášajúceho a vyzve všetkých obyvateľov Springfieldu, aby sa správali uvoľnene ako Bart, aby v sebe oslobodili svoje vnútorné dieťa. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce opäť výborné s parádnymi fórmi, ale snáď prvýkrát (asi nie, len si práve nespomínam) sa objavuje jeden z mála nedostatkov seriálu. Mám na mysli rozpoltenosť deja, ako správne v tomto prípade uviedol LachtanShows. Osobne mi viac sadla druhá, psychoanalytická polovica, pobavil najmä úprimný rozhovor Marge a Homera nad zjedeným plechom koláčov. No a ponaučenie? Nikdy nestavajte v meste sochy kadejakým komerčným riešiteľom vašich psychických problémov... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U některých epizod mi i celkem vadí, že už nějakou dobu vím, jak jejich tvorba funguje. Tvoří se po polovinách, a proto ve valné většině vidíme na začátku skoro až jiný příběh, než ke kterému se dojde po prvních deseti minutách. A když vás náramně baví první půlka, tak prostě nechcete, aby vyšuměla a pointa se ubrala úplně jinam. ()

Reklama

Reklama