Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart s Milhousem se zpijí sirupem z Apuovi ledové tříště bez tříště. Ráno Bart s hrůzou zjistí, že se v nekontrolovaném stavu přihlásil k táborníkům, vedeným Flandersem. Dokonce vyráží na výlet s otci ve člunech – a skončí na širém moři. Malý člun, omezené zásoby a Homer Simpson... Jaká je asi naděje na přežití? (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Boy Scoutz´n the Hood" (Bart táborníkom). Bart Simpson sa omylom prihlási ku skautom. Zo začiatku je z toho poriadne otrávený, ale po čase sa mu to začne páčiť. Vedúcim jeho skautského oddielu je ich sused Ned Flanders. Situácia sa vyhrotí, keď sa Bart ním a so svojim otcom Homerom vyberú splaviť v jednom člne divokú rieku. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dôkazy, že bez nožíka ani na krok, patria k najvtipnejším scénam ever. Bart sa dá nechtiac na skautský kurz a nesleduje splavovanie rieky s odborníkmi typu Flanders, Homer a pozor, Ernest Borgnine. Posádky sa ale časom omylom rozídu, pričom spočiatku sa zdá, že horší osud čaká Homera, jeho syna a Neda. Lenže Ernest niekde "stratil" nôž... No a kto by to bol povedal, že Krustyho biznis expanduje natoľko, že si môže dovoliť fast food aj na opustenom ropnom vrte, je to pán podnikateľ. ()

Reklama

Reklama