Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zní to neuvěřitelně, ale Homer se svými slabostmi není jediný: konkurence se dokonce objeví přímo na pracovišti. Nová kolegyně Mindy (v původním znění namluvená hvězdnou Michelle Pfeifferovou) je totiž nejen přitažlivá, ale imponuje Homerovi i svým velmi vlažným přístupem k práci, slabostí pro koblihy a nějaké to schrupnutí, bez ohledu na pracovní dobu. Manželství Simpsonových je ohroženo... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Last Temptation of Homer" (Posledné pokušenie Homera Simpsona). Homer Simpson sa v práci zoznámi s novou kolegyňou Mindy. Padnú si hneď do oka a stanú sa z nich kamaráti. Postupom času sa ich vzťah začne prehlbovať a Homera začne Mindy priťahovať aj ako žena. Má silné pokušenie zažiť s ňou milenecký románik, no zároveň nechce podviesť svoju manželku Marge. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu zas, Homer má skrátka na svete toľko žien, ktoré sa k nemu bezvadne hodia, že raz za čas sa niektorá z nich dostane do Springfieldu. Boh mu proste niekde ubral, niekde zase pridal. Burns akosi pozabudol, že v jeho firme by mala robiť aj nejaká tá žena a tak dostane príkaz zhora. I keď lepšiu prácu ako miestni mužskí zamestnanci robia aj sliepky, ako sme boli svedkami v tejto epizóde. Jedna z najlepších úloh Michelle Pfeiffer. Posledné dve vety spolu nesúvisia. ()

Pierre

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi mě přitahuje jedna žena-Homer Simpson, to je ale šlamastyka. To se spojíme s Marge. Od určité doby jednotlivé epizody seriálů vůbec nehodnotím a nekomentuji...Proto se tady vyhnu alespoň hodnocení, moudřejším z vás stejně asi případný počet hvězdiček dojde. Nacpat  do těch 10-15 minut  (zbytek tvoří úvod a linka s Bártem) takový šťavnatý,  příběh, kdy člověk (notabene když ten člověk je Homer.:D) najde najednou někoho úplně stejného jako je on, obalit to počtem vkusných dvojsmyslů, oprávněným morálním dilematem a pravými emoci. To uměli Simpsonovi ve své zlaté éře samozřejmě často a jejich slavné časy mi po čase teď zase na domovském Coolu  zpříjemnují dlouhé  zimní večery. Ale tentokrát to nefunguje jen jako skvělá komedie, ale i jako zdařilá romance. Odteď opravdu pro mé infantilní já  jedna z mých oblíbených  záležitostí s milostnou zápletkou a morálním dilematem. Místy dokonce vyloženě atmosféra, jak z nějakého snu. Tady na csfd jsem si v několika komentářich přečetl, jak si někdo u Simpsonů nemůže představit večeři. No, když je vám blbě a venku hnusně (jako mám teď oboje já), není nic lepšího na zpestření než Homerova romance.:D Až bude venku pršet a zase se vám nebude nikam chtít, to doporučení bude opět platit. Vyvolává to mě skoro takové romantické pocity, jako když za Bořkem stavitelem na Vánoce přijel Elton John, za mnou do sluchátek Janek Ledecký a na obrazovku Audrey Hepburn.:D Marge, tys zahnala mou tíseň. Já, zpívám ti svou krutí píseň.  ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch opravdu dokonalých epizod, co by šly sledovat snad i víckrát denně. Proč není Homer tak vtipný i v současných dílech, když i ty nejpovedenější stály na úplně triviálních zápletkách?! ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He, jsem strašák! - He, já taky!" "Vočko, poraď mi. Mám kamaráda, jmenuje se Joejoejoe, Junior, Šabadů." "Ou, pokušitelka, vsadím se, že jí taky třešně i s peckama!" ()

Reklama

Reklama