Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emancipovanou Lízu strašně zlobí nový typ mluvící panenky Malibu Stacey, která tím, co říká, ovlivňuje holčičky a dělá z nich budoucí načančané slepice. Spolu s autorkou prapůvodní panenky připraví Líza revoluční, statečnou a chytrou Malibu Stacey – jenže současně se na trhu objeví nový oficiální model: s atraktivním kloboučkem... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která je letos opět aktuální. Kauza s Malibu Stacy reagovala na skutečný problém Mattelu s Teen Talk Barbií. V roce 1992 Mattel spustil linii hraček s mluvícím strojkem ukrytým v překrásných panenkách. U nás česká mutace samozřejmě nevyšla, ale v originále bylo 270 různých vět, z nichž zlomek vyprovokoval National Council of Teachers of Mathematics a American Association of University Women, načež věty byly upraveny. Zajímavé je, že vadila věta "Math class is tough", ale žádná pochvala nepřišla za větu "I'm studying to be a doctor". Dneska jsou to každopádně ceněné sběratelské kousky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Lisa versus Malibu Stacey " (Líza proti hovoriacej panenke). Lisa Simpsonová veľmi túži po novom modele hovoriacej panenky Malibu Stacey. Keď si ju kúpi je silne rozčarovaná z toho, že má naprogramované samé povrchné frázy, ktoré nie sú hodné modernej emancipovanej ženy. Rozhodne sa, že to musí za každú cenu napraviť. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námet tejto epizódy dvakrát príťažlivo neznie, jednotlivé fóry sú ale našťastie, ako vždy, vydarené. Bez Homerových momentov, á la Tom Hanks vo Veľkom, by to ale nemalo ono potrebné korenie. Váľa aj dedo Abrahám, na začiatku je otravný až na pôdu, jeho brigáda vo fastfoode má ale tú správnu šťavu. No a keby ste náhodou nevedeli, tak hračkársky priemysel je brutálny konkurenčný biznis, kde neustále treba prichádzať so stále novými originálnymi nápadmi, ako napríklad, že dáte bábike aj klobúk. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po parádním rozjezdu s dědou Simpsonem a jeho historkama se bohužel pozornost přesune na aktivistku Lízu a zábavnost jde poněkud dolů. Nicméně na ty 4* to s odřenýma ušima stačilo. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Why didn't you get something useful, like storm windows? Or a nice pipe organ? I'm thirsty. Ooh, what smells like mustard? There sure are a lot of ugly people in your neighborhood. Ooh! Look at that one! Oh, my glaucoma just got worse. The president is a demi-crat! Hello?! I can't unbuckle my seat belt. Hello?!... There are too many leaves in your walkway... Why are you people avoiding me? Does my withered face remind you of the grim specter of death?" ()

Reklama

Reklama