Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Syn starosty Springfieldu Quimbyho je obviněn z nehody – a jediným svědkem je Bart Simpson. Má to ale háček, v té době byl totiž zrovna za školou... Špatné svědomí versus spravedlnost, to je dilema! (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Boy Who Knew Too Much" (Chlapec, ktorý vedel príliš mnoho). Počas toho ako sa Bart Simpson túlal poza školu sa stal očitým svedkom udalosti, z ktorej je neprávom obvinený synovec starostu Joe Quimbyho. Hrozí mu vysoký trest. Jediný kto môže očistiť jeho meno je Bart. Lenže to by znamenalo, že výde najavo, že nebol v ten deň v škole. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobnú dilemu raz rieši každý zo Simpsonovcov, najviac to ale prežívajú Líza s Bartom a tentokrát došlo na Barta. Prejaví skutočný charakter? O tom samozrejme nepochybujte a vďaka zopár epizódam vrátane tejto ho musíte mať radi, nech je akýkoľvek beťár. Znova tu máme diel nabúchaný od začiatku do konca geniálnymi fórmi, dokonca aj čisto vizuálnymi, ako Skinner prechádzajúci cez rieku a čisto grotesková scéna s čašníkom. Homerova etduda ako dvanásteho rozhnevaného muža patrí k hajlajtom celého seriálu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, Bart, your Uncle Arthur used to have a saying... "Shoot 'em all, and let God sort 'em out." Unfortunately, one day he put his theory into practice. It took 75 federal marshals to bring him down. Now, let's never speak of him again." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série, obdobně jako čtvrtá či šestá, obsahuje jedny z nejpoutavějších dvacetiminutovek celé simpsonovské éry a i její 20. díl to směle dokazuje. Dokonce jsem si při nedávném sledování nebyl jist, zda jsem jej už doposud viděl. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Škoda, že nikdo nesouhlasil s transplantací stopovacího zařízení." "Nesmí vědět, že jsem za školou. - Nesmí vědět, že se ulejvám z práce." "Panebože, někdo tady znehodnotil rejžovej nákyp!...A brutálně zbil číšníka." "Víš Barte, tvůj strýček Artur říkal: 'Zabte je všechny, Bůh už si je přebere'... Bohužel pak přešel od teorie k praxi. Šlo po něm 75 federálních šerifů...ale už o něm nechci nikdy mluvit." ()

Reklama

Reklama