Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge doporučí Homerovi, aby na sobě pracoval, trochu se vzdělával. Místo toho se Homer rozhodne stát se sám učitelem – v předmětu zvaném manželství. Jediné, co však z něj studenti vytáhnou, jsou poměrně důvěrné informace o soužití manželů Simpsonových a o Marge, včetně tajemství jejích modrých vlasů. Vrcholem je, když jednou přivede Homer celou třídu domů v rámci tzv. názorné výuky... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Secrets of a Successful Marriage" (Tajomstvá úspešného manželstva). Homer Simpson sa stane v rámci voľného času učiteľom na večernej škole pre dospelých. Keďže nevie čo má svojich študentov vyučovať, tak im začne hovoriť klebety zo svojho rodinného a intímneho života. To sa jeho manželke Marge samozrejme ani trocha nepáči. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa pre niečo Homer rozhodne, tak do toho ide naplno. Podobne to je aj v prípade, keď začne byť učiteľom a prichádza s metódou, ako žiť v šťastnom manželstve. Základom je byť večerným učiteľom, pretože tak konečne vypadnete od tej otravnej rodiny. No a potom poviete svojim žiakom zopár detailov z manželskej postele a ste najväčší frajer v meste. Pani manželka si ale myslí, že tieto detaily by sa nemali dostať mimo spálňu, kto má v skutočnosti pravdu, to je priam hamletovská otázka :) Najvtipnejší bol ale Smithers ako Paul Newman. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nechápu, jak by mi vzdělání mohlo pomoct, abych se cítil líp! Dyť pokaždý když se naučím něco novýho, vytlačí mi to staré vědomosti z hlavy. Navštívil jsem kurz výroby domácího vína a hned jsem zapomněl řídit!" "Áh, zdravíčko Homere, jsem rád, že tě vidím. - Nemám čas Flandersi, mám třídu a musím jít učit! - Tak...proč jsi zvonil?" ()

Reklama

Reklama