Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V horkém létě si Simpsonovi postaví bazén, což přiláká všechny děti z okolí. Díky bazénu je Líza najednou oblíbenou hvězdou – zatímco Bart skončí v temnotě pokoje se zlomenou nohou. (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Bart of Darkness" (Bart temnoty). Pri hre v bazéne si Bart Simpson zlomí nohu. To mu pokazí celé letné prázdniny. Musí sedieť doma, zatiaľ čo sa jeho mladšia sestra Líza a všetci jeho kamaráti zabávajú vonku. Začne mu to liesť na mozog. Nadobudne dôvodné podozrenie, že ich sused Ned Flanders zavraždil svoju manželku Maude Flandersovú. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je ale načasovanie, obľúbili sme si ťa práve v deň, kedy ste si postavili bazén... áno, ale čo, podstatné je, že Lízu majú konečne všetci radi. Aj keď iba na pár dní. No a Bart? Ten si zlomí nohu a očakáva brutálne nudné leto, ale ako vieme z Okna do dvora, sledovanie susedov ďalekohľadom môže byť nesmierna zábava a čo tam potom po nejakom bazéne. Svoje momenty ale má aj Homer, to keď nedokáže rozoznať, čo to vlastne v stavebninách kupuje a výsledok prekvapí. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný letní díl, kdy Homer koupí bazén a Bárt si zlomí nohu. „Vůbec si neužiju letošní léto.“ „Neboj se chlapče, až budeš pracovat jako já, neužiješ si žádný léto.“ ()

Reklama

Reklama