Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se zdá, jediná Marge věří, že láska se nevytratila z života lidského. Skepsi dětí i Homera se snaží rozptýlit vyprávěním příběhu z vlastního života. Vzpomínková střihová epizoda. (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Another Simpson Clip Show" (Tento krát o láske). Tento diel je strihová epizóza, clip show, ktorá obsahuje sekvencie z predchádzajúcich častí. Dej je sústredený na snahu Marge Simpsonovej presvedčiť svoju rodinu o tom, že láska stále existuje a jej sila je všemocná. Popri tom si každý zo Simpsonovcov zaspomína na svoje ľúbezné vzplanutia. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúca rekapitulačná epizóda s Homerom v kóme bola zábavnejšia, ale aj téma láska má v Springfielde svoje miesto. Nejde však zrovna o klasické happyendy, teda až na jednu výnimku. Opäť sú notoricky známe scény dané do nového kontextu a "súčasnosť" ponúka viaceré super fóriky. Takže obaja Simpsonovci v dospelom veku sa konečne dozvedia, že ich manželstvo nebolo na pokraji krachu 1529 krát, ale 1531 krát. Našťastie je to vo výsledku v podstate jedno. Takže posolstvo by mohlo znieť, čím viac manželských kríz máte za sebou, tým sú tie ďalšie menej dôležité, alebo niečo v tom zmysle, hm... ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Epizoda ve stylu ,,sestříháme záběry z předchozích epizod a uděláme z toho novou epizodu". 5/10 už jen za to. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se díváte na seriál způsobem, že den, co den vidíte několik epizod, tak tyhle vzpomínkové epizody jsou vlastně jen vzpomínka třeba i na něco, co jste viděli před týdnem. Na druhou stranu kdybych si jen tak zapnul Simpsonovi a běžel by právě tenhle díl, tak s tím nebudu mít naprosto žádný problém... ()

Kvidoland 

všechny recenze uživatele

Když hodnotím epizodu tak velkého seriálu, a ještě k němi píšu slovní komentář, zaujímá u mě speciální místo. A v tomto případě v dobrém slova smyslu. Nevím proč, ale přišly mi úžasné flashbacky z minulých epizod a díl jako takový je velmi vtipný a dobře jsem se u něj bavil. 5/5 - Právem patří do zlaté éry Simpsnů ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Marge, jsou 3 hodiny ráno a já celý den pracoval. - Je půl desátý večer a celou sobotu jsi strávil popíjením piva v Maggiině bazénku!" Recyklace předchozích dílů. ()

Reklama

Reklama