Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štamgasti baru U Vočka zakáží Homerovi vstup do lokálu, a tak si Homer hledá nové útočiště. Poslední místo, kde se uchytí, je bar Černá skříňka na letišti. Homer se však stává pohromou pro leteckou společnost. Aby se ho zbavila, nabídne mu volné letenky kamkoli. Má to ovšem háček: Marge má z létání strach. (Česká televize)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ja som pán Inkognito...vypadni Homer". Tu sa trochu prejavuje halabala písanie, kedy sa preskakuje z jednej dejovej línie do ďalšej, akoby sa nechumelilo. Ale zábavné je to stále, len sa dá očakávať, že vás viac zaujme buď časť o Homerovi, alebo časť o Marge. Mňa pobavili obe, z tej druhej polovice potešili fóriky s filmami, kde havarujú lietadlá. No a nemôže chýbať ani upomienka na North By Northwest. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek je velmi slibný, Homer je vyhozen od Vočka a hledá nový bar, což vyústi v menší havárii letadla, kterou chtějí aerolinky ututlat (nesu dobrou zprávu, protože jsem málem všechny zabil, můžeme letět kam chceme). Bohužel se pak pozornost přesune na Marge a její strach z létání, což už moc velká sranda není. Po velkém váhání nicméně dávám čtvrtou hvězdu za pana Inkognito. ()

Reklama

Reklama