Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se přihlásí do školy pro klauny. Po jejím absolvování vystupuje jako diplomovaný Šáša na dětských oslavách, v reklamách, prezentuje nové výrobky atd. Začíná si však uvědomovat, že tahle profese neobnáší jen výhody a legraci, a proto se rozhodne z klaun-byznysu odejít – což ovšem není tak jednoduché. (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá " Homie the Clown" (Homer klaunom). Televízny komik Šáša Krusty otvorí oficiálnu večernú školu pre klaunov. Homer Simpson sa hneď s nadšením prihlási a úspešne absolvuje tento kurz. Stane sa z neho certifikovaný klaun. Lenže práve vďaka tomu sa dostane do konfliktu so springfieldskou mafiou, ktorej Šáša Krusty dlží peniaze. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak aj Homer zistí, že byť klaunom nie je zrovna med lízať a nie každý klaun si môže zapaľovať cigary stovkami. No a to je tá akadémia dosť drina, musíte sa napríklad naučiť jazdiť na miniatúrnom bicykli a na konci ho zjesť. Ale má to aj svoje výhody, niektoré drahšie autá dostanete už od 38 tisíc dolárov. Fóry s mafiou sú skoro tak dobré ako Homerove vízie v štýle Blízkych stretnutí tretieho druhu a finále je napínavé skoro ako záver Se7en. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There's nothing better than a cigarette... unless it's a cigarette lit with a $ 100 bill. Put 5000 bucks on the Lakers. Hire Kenny G to play for me in the elevator. My house is dirty. Buy me a clean one." ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer coby klaun je občas i komický.Klaun Krusty ho zde naučí pár "triků".Homer zde například jede coby klaun na kole a taky zde studuje školu pro klauny a jede na malém kole,aby se naučil jistý klaunovský "trik".Tato epizoda je pěkná a já jí dávám 4/5 hvězd.Homer si zde uvědomí,co všechno práce pro zábavný průmysl obnáší a taky vyzkouší během svého zaměstnání různé profese.Za život jich zkusí docela dost.Jinak je ale Homer lenoch a alkoholik. ()

Reklama

Reklama