Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oba muži v rodině Simpsonových se dostávají do krizové situace. Homer po neuvážené investici do dýní přijde o všechny peníze a je nucen zadlužit se u svých švagrových (Patty a Selmy), což je samozřejmě peklo. A Bart zase musí jako jediný chlapec navštěvovat balet... (Informace pro skalní fanoušky: učitelku baletu namlouvala v originále Susan Sarandonová, a v epizodě se mihne i herec a režisér Mel Brooks.) (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Homer vs. Patty and Selma" (Homer versus Patty a Selma). Homer Simpson sa ocitne v nepríjemnej ekonimickej situácii. Musí si požičiať peniaze od svojich švagrín Petty a Selmy. Tie ho kvôli tomu majú v hrsti. Z Barta Simpsona sa stane talentovaný, vášnivý baleťák. To poriadne pošramotí jeho image školského rebela. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, takmer to nemá chybu, ale keď sa musím celý diel pozerať na Patty a Selmu, tak sa cítim pri tom ako... Homer. No a pre posledne menovaného nastáva čisté peklo. Kto by ale povedal, kam to bude celé smerovať a dočkáme sa prekvapivej pointy ako od M. Nighta Shyamalana. No a čo chudák Bart? Konečne prejavil na niečo výrazný talent a teraz ma vážne mrzí, že sa na jeho baletnú epizódu nabudúce zase zabudne. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,9 • U nás poprvé 18. března 1997. V USA 26. února 1995 • Žena na Homera kouřícího dvě cigarety v budově autoškoly: A vy pane, jste horší než Hitler! • 84/100 ()

Reklama

Reklama