Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Víte, proč je váš zvířecí mazlíček neklidný, proč utíká z domu? Simpsonovi vám poradí. Vždyť i na jejich psa Spasitele přišly přirozené pudy – potřeboval partnerku. Jenže co si pak počít s dvaceti následky? (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Two Dozen and One Greyhounds" (Dva tucty a jeden chrt). Už od prvej epizódy patrí do rodiny Simpsonovcov aj ich pes Spasiteľ. Z ničoho nič začne byť nervózny a nezvládnuteľný. Môžu za to hormóny. Túži po partnerke. Najde si ju a ukojí svoje pudy. Následkom toho sa Simpsonovci stanú majiteľmi dvaciatich šteniat. Chladnokrvný milionár Charles Montgomery Burns im ich ukradne, pretože si chce z nich urobiť kožuch. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25 šteniatok je k nakusnutiu, milé je aj predchádzajúce Spasiteľovo bláznenie, ale keď sa k slovu dostane Burns, akoby epizóda stratila dych. Občas sa objaví vydarený vtip, ale na plné hodnotenie mi to tentokrát nestačilo. A ten záver je proste iba k Homerovi krutý, tu išlo jednoznačne o krádež a usvedčiť vinníka na súde by bolo veľmi jednoduché. Bart v zladenom outfite od Lízy nemal chybu. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká verze Burnsovy písničky See my vest se teda příliš nepovedla, v pozdějším střihovém díle Všichni zpívají a tančí (S09E11) už ji naštěstí nechali v originále... ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Co to spasitel té fence dělá? Vypadá to jako by ji chtěl přeskočit, ale nějak mu to nejde." • ,,Sežrali mi všechny fusekle. Teď musím chodit v Lízinejch!" ,,A proč máš tu sukýnku?" ,,No musím ladit, ne?" ()

Reklama

Reklama