Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Víte, proč je váš zvířecí mazlíček neklidný, proč utíká z domu? Simpsonovi vám poradí. Vždyť i na jejich psa Spasitele přišly přirozené pudy – potřeboval partnerku. Jenže co si pak počít s dvaceti následky? (Česká televize)

Recenze (10)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká verze Burnsovy písničky See my vest se teda příliš nepovedla, v pozdějším střihovém díle Všichni zpívají a tančí (S09E11) už ji naštěstí nechali v originále... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Two Dozen and One Greyhounds" (Dva tucty a jeden chrt). Už od prvej epizódy patrí do rodiny Simpsonovcov aj ich pes Spasiteľ. Z ničoho nič začne byť nervózny a nezvládnuteľný. Môžu za to hormóny. Túži po partnerke. Najde si ju a ukojí svoje pudy. Následkom toho sa Simpsonovci stanú majiteľmi dvaciatich šteniat. Chladnokrvný milionár Charles Montgomery Burns im ich ukradne, pretože si chce z nich urobiť kožuch. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25 šteniatok je k nakusnutiu, milé je aj predchádzajúce Spasiteľovo bláznenie, ale keď sa k slovu dostane Burns, akoby epizóda stratila dych. Občas sa objaví vydarený vtip, ale na plné hodnotenie mi to tentokrát nestačilo. A ten záver je proste iba k Homerovi krutý, tu išlo jednoznačne o krádež a usvedčiť vinníka na súde by bolo veľmi jednoduché. Bart v zladenom outfite od Lízy nemal chybu. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Co to spasitel té fence dělá? Vypadá to jako by ji chtěl přeskočit, ale nějak mu to nejde." • ,,Sežrali mi všechny fusekle. Teď musím chodit v Lízinejch!" ,,A proč máš tu sukýnku?" ,,No musím ladit, ne?" ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vaše kabelová televize má problémy. Řádnou paniku prosím. Odolejte pokušení číst nebo povídat si s blízkými. Nepokoušejte se o sex, neboť vlivem televizního záření jsou vaše genitálie zvadlé a nefunkční." "Neboj se hochu, buď ho chytnem nebo přejedem" "Hele! Míří k chrtímu závodišti tam, kde jsme ho našli! - Neboj, až zjistěj, že nemá prachy, vyhoděj ho ven. Věř mi, já to znám." ()

Reklama

Reklama