Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart je znaven pravidelnou školní docházkou. Svým skrytým našeptáváním donutí učitele vzbouřit se proti panu řediteli a vstoupit do stávky. Situaci má plně pod kontrolou, i když se ředitel rozhodne přijmout suplenty z řad obyvatel městečka. Vše se rázem obrací, když do třídy jako učitelka nastupuje Marge. (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The PTA Disbands" (Koniec SRPŠ). Bart Simpson cielene, vypočítavo a rafinovane vyprovokuje stávku učiteľov v springfieldskej základnej školy. To sa mu však nečakane vypomstí, keď na ich uvoľnené miesto nastúpi jeho matka Marge Simpsonová. Stane sa jeho triednou učitľkou. Jej prítomnosť v škole ho strapňuje. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále mám aj po rokoch dojem, že z tohto námetu sa dalo vytrieskať totálne maximum, to jest mohlo ísť o jednu z najlepších epizód vôbec. Opäť ale nechýba viacero luxusných fórov, vrátane záverečnej scény a spôsobu, ako sa celý finančný problém vyriešil. No len mi tá Marge v škole príliš nesedela, tak trochu som sa s v jej prítomnosti za katedrou cítil ako Bart v lavici. Našťastie sa všetko ale elegantne vyriešilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Když průvodkyně předvádí opravené dělo, tak vidíme ve hlídkové věži stráž. V dalším záběru je věž prázdná. (Duoscop)
  • Když je Vočko ve třídě, tak má před sebou položený prázdný papír. Později je ale popsaný. (Duoscop)
  • Když přijde Marge do třídy k Bartovi, tak je vidět nepopsaná tabule. Později je ale popsaná. (Duoscop)

Reklama

Reklama