Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hollywoodské studio se rozhodlo natočit ve Springfieldu film podle oblíbeného komiksu Radioaktivní muž. Kamarádi Bart a Milhouse se účastní konkurzu na postavu Radiáčka. Bart má obrovskou šanci, ale nakonec roli dostane Milhouse: vyhrává přesně o palec – 2,5 cm výšky, kterou role předpisuje. Ale herecké řemeslo neobnáší jen slávu a ani tato situace nezničí klukovské přátelství... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Radioactive Man" (Radioaktivný muž). Radioaktívny muž je populárna komiksová postava. Takže je logické, že prestižné holywoodske štúdio pripravuje filmovú adaptáciu tejto predlohy. V Springfielde sa koná konkurz na obsadenie úlohy jeho pomocníka malého Radiáčka. Zúčastní sa ho aj Bart Simpson. Veľmi túži po tom, aby ho vybrali. Lenže rolu Radiáčika dostane jeho kamarát a spolužiak Milhouse Van Houten. Milhouseovi to však poriadne skomplikuje jeho jednoduchý život. ***** ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč malujete ty koně?" "Aby ve filmu vypadali jako krávy ale krávy to být nesmí." "A co děláte když potřebujete nějaké koně?" "Mno, obvykle svážeme k sobě pár koček." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rádioaktívny muž sa bude točiť v Springfielde! Novým Radiáčkom bude... dosaďte si sami, ale aj tak neuhádnete, ak si neprečítate obsah a komentáre. Sedemdesiatková verzia parodujúca Batmana nemala chybu, až by ste chceli, aby bola nakrútená celá séria. No a potom to príde, popol a diamant hollywoodskeho sna sú ukázané v plnej paráde. Ale našťastie sa v Hollywoode všetci tak milujú, že tam už nikto nemyslí na peniaze. Len na príbehy a hrejivé medziľudské vzťahy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pane, proč nepoužíváte opravdové koně ??" - "Protože ve filmu nevypadají jako koně !! Tak používáme krávy.." - "A co když potřebujete nafilmovat krávy ??" - "Obvykle svážeme dohromady pár koček.." ;) ()

Reklama

Reklama