Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Burns zavede v elektrárně povinnou pětiminutovou rozcvičku, takže Homer spřádá plány, jak se z toho vyvléknout. Jedno řešení by tu bylo – superobezita! A tak se naplňuje Homerův celoživotní sen – moci jíst, co hrdlo ráčí, a pracovat při tom doma... (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "King Size Homer" (Tlouštík Homer). Homer Simpson sa dopočuje o tom, že ak bude superobézny, tak nebude musieť chodiť do kancelárie, ale bude môcť pracovať z domu. Pustí sa do cieleného prejedania a dosiahne vytúženú hmotnosť. Lenže vďaka tomu začne byť naposmech celému Springfieldu a stratí aj sympatie svojej manželky Marge Simpsonovej. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme jedna z najlegendárnejších epizód vôbec. Homer má konečne možnosť ukázať svetu, čo sa v ňom skutočne skrýva. A čo tam po tom, čo si o tom myslí okolie, dôležité je byť samým sebou. K slovu sa dostane aj "blbý vták", pôvodca všetkých problémov v atómovej elektrárni. Dnes naberá táto časť nový rozmer, ukážka toho, ako človeku môže z home officu začať hrabať, sa stala realitou. ()

Reklama

Reklama