Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Levák Bob uprchne z vězení, ukořistí atomovou bombu a vyhrožuje zničením světa, pokud nebudou splněny jeho požadavky – zrušení všech televizních stanic. V poslední chvíli zasahují do nepřehledné situace Simpsonovic děti, které zmaří útočníkovy plány. (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Sideshow Bob´s Last Gleaming" (Posledná šanca Ľaváka Boba). Zločinec Robert Underdunk Terwilliger známy pod umeleckým pseudonymom Ľavák Bob ujde z väzenia. Chce sa pomstiť, tak že odpáli atómovú bombu, ktorú uradol vo vojenských skladoch. Začne vydierať občanov Springfieldu. Jeho teroristické plány mu zhatí jeho odveký nepriateľ Bart Simpson a jeho sestra Líza Simpsonová. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť netradičná epizóda. Trochu prekombinovaná zápletka, armáda, stíhačky, politika a atómová bomba. A trochu aj doktora Strangelove. Vtipy nemajú chybu, bomba s dátumom spotreby patrí k najprekvapivejším zvratom v momente záchrany na poslednú chvíľu. No a kde je Ľavák Bob, tam je aj Bart a bude husto. Do toho sa zapojí aj Krusty a už je z toho hogo fogo... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Levák Bob je málo okukaná charizmatická postava, ktorá človeku utkvie v pamäti. Jeho občasná prítomnosť a rafinované snahy zavraždiť Barta či dokonca ovládnuť Springfield seriál vždy oživia. ()

Reklama

Reklama