Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se chce se svým bowlingovým týmem zůčastnit celostátního turnaje v bowlingu, ale nemá peníze na zápisné, a tak hledá sponzora. Jediný, kdo je ochoten své peníze investovat, je pan Burns. Homerův tým vyhrává jedno utkání za druhým, zbývá už jen jedno, a ta nejcennější trofej bude jejich! Ale právě v té chvíli se pan Burns rozhodne, že chce také hrát. Takové přání nelze odmítnout. A vidina vítězství se pomalu (ale jistě) vytrácí... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte šťastie, že Homer pripomína istú animovanú postavičku, samozrejme patrične pribratú. A nemám na mysli jeho samého. Táto podoba vedie v spojitosti s pôsobením éteru k darčeku v podobe 500 dolárov, ktorý sa dá elegantne využiť ako zápisné na bowlingový turnaj. Bohužiaľ Marge nie je Homerovi ochotná rovnakú sumu zaplatiť za sex, čo je vskutku nepochopiteľné. Trochu som nepochopil záverečné viťazstvo, mal som dojem, že Holly Rollers nikdy nechybovali. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Team Homer" (Homerov team). Homer Simpson a jeho kamaráti Moe Szyslak, Apu Nahasapeemapetilon a Otto Mann sú členmi dobre rozbehnutého bowlingového teamu. Lenže ak chcú, aby napredovali v lige ďalej potrebujú peniaze, ktoré im poskytne milionár Charles Montgomery Burns. Jeho podmienkou však je to že i on sa musí stať členom ich teamu. ***** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Nápis, který je na tričkách Homerova týmu, mění svou tloušťku a někdy mizí. (Duoscop)

Reklama

Reklama