Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přímo naproti Simpsonovým si pronajme dům bývalý americký prezident George Bush se svou ženou, a strhne tak na sebe veškerou pozornost místních obyvatel. Homer to nese s velkou nelibostí, a proto hned při první příležitosti vyhlásí svému sousedovi „válku"... (Česká televize)

Recenze (9)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Two Bad Neighbors je jedna z mojich vôbec najobľúbenejších epizód. To ako nevychovaný Bart a obmedzený Homer doženú inak slušného a úctivého exprezidenta Georgea Busha do susedského konfliktu, končiaceho až fyzickým násilím (férovka medzi Bushom a Homerom je nezabudnuteľná) fakt nemá chybu. Vedel by som si tento námet kľudne predstaviť aj v podobe hraného celovečerného filmu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Two Bad Neighbors" (Dvaja zlí susedia). Na Evergreen Terrace v Springfielde je vila na predaj. Stojí rovno oproti domu rodiny Simpsonových. Nasťahuje sa do nej George Bush starší, bývalý prezident Spojených štátov amerických. Chce tam v kľude žiť so svojou ženou Barbarou a písať svoje memoáre. Lenže Homer Simpson a jeho syn Bart mu vyhlásia vojnu. Ich susedské spory prerastú až do fyzického násilia. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť tu máme politiku a je to veľká zábava. Teda nie priamo nejaký politický problém, ale George Bush a Michail Gorbachov plus ďalší špeciálny hosť na záver to s Homerom a Bartom poriadne roztočia. Ale aspoň Bush zistil, čo to znamená byť priemerným Američanom a že bude asi lepšie zdvihnúť kotvy, ísť do svojho klubu a nájsť si dom niekde v centre Washingtonu, alebo najlepšie ísť žiť niekde na samotu. Mimochodom Bartov kúsok bol už za hranou, ale tu bude asi všetko závisieť na tom, ako veľmi ste chceli čítať Bushove memoáre. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda s političtějším kontextem si bere dost nevybíravě do parády George Bushe Jr., tehdy ještě nevědoucí, že jeho syn v budoucnu nadělá v rajónovém parodickém rybníčku solidní paseku. Bart je tu za Dennise, "postracha" okolí a Bush je jeho nevrlý soused pan Wilson. Homer je poprvé poměrně agresivní a teriteroálně dává fyzickou macho silou Bushovi aka panu Wilsonovi docela silně najevo, že springfieldský rajón je jen a jen jeho! Jedna z legendárních epizod seriálu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kultovka s cameem samotného exprezidenta Bushe, který se tu dokonale vcítil do klasické simpsonovské nátury a přizpůsobil se sousedství, do něhož se na chvilku nastěhoval. Úvod epizody s bleším trhem je třešničkou na dortu. ()

Reklama

Reklama