Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge potká svou bývalou spolužačku, která ji pozve na párty do soukromého venkovského klubu, jehož členy jsou všichni ti, co ve Springfieldu něco znamenají. Marge se tam zalíbí, a tak se mezi ně snaží zapadnout. Ale co ostatní členové rodiny? (Česká televize)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Scenes from the Class Struggle in Springfield" (Výjavy z triedneho boja v Springfielde). Marge Simpsonová stretne po rokoch na benzínovej pumpe svoju spolužiačku zo strednej školy. Tá ju pozve na snobskú párty. Marge sa jej luxusný životný štýl zapáči natoľko, že sa chce za každú cenu stať súčasťou springfieldskej smotánky. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekoľko výborných fórov (hadie vajcia), ale príbeh proste tentokrát až tak nezaujal. Asi to bude tým, že tesne pred očakávaným finále si Marge všetko rozmyslí a divák natešený na Homerove a Bartove megatrapasy v novom prostredí ostane dosť zaskočený. Viac zaujali partičky golfu a rúluje najmä Smithers, ktorého oddanosť svojmu mecenášovi dosahuje v tejto epizóde asi maximum. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základní příběh, ve kterém se Marge po výhodné koupi značkového sačmena snaží prodrat mezi springfieldskou smetánku, zas tak moc zajímavý není. Naštěstí to tradičně zachraňuje Homer parádními hláškami ("jaký smysl má někam chodit, stejně se vždycky zase vrátíme domů...") ()

Reklama

Reklama