Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart svým všetečným dotazem v bance přispěje k odhalení daňových podvodů klauna Krustyho. Šášovi je zabaven veškerý majetek, je zrušen jeho televizní pořad a lidé se od něj odvracejí. A tak Krusty v zoufalství spáchá sebevraždu... (Česká televize)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Bart the Fink" (Udavač Bart). Bartovi Simpsonovi sa vďaka náhode podarí zničiť život a kariéru obľúbeného televízneho klauna Šášu. Kvôli obrovským daňovým nedoplatkom príde o všetok svoj majetok a je zrušená aj jeho zábavná relácia. Ocitne sa na mizine. Východisko vidí v tom, že nafinguje svoju sebevraždu a začne žiť nový život pod inou identitou. Bart Simpson a jeho sestra Lisa však odhalia túto Šášovu kamufláž a privedú ho späť do showbiznisu. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najslabšia epizóda siedmej sezóny, kde ďalší z krutých príbehov Krustyho zachraňuje zopár skvelých fórov. Koho by prekvapilo, že po čase sa došlo na to, že Krusty podvádza na daniach a koho by prekvapilo, že sa následne rozhodne urobiť najväčší podvod svojho života. Ale v takých prípadoch sú tu vždy verní Bart a Líza a všetko uvedú na pravú mieru. Len by ma zaujímalo, kto kúpil tú obrovskú zbierku porno časopisov, napadá ma len jeden kamarát... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I was a big cheese, I was a huge cheese! But now look at me. I gotta ride the bus like a schnook, I gotta live in an apartment like an idiot! I gotta wait in line with nobodies to buy groceries from a failure!" ()

Reklama

Reklama