Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smithers trpí utkvělou představou, že už neumí pochlebovat panu Burnsovi tak jako dřív, že neplní svou práci na dvě stě procent. Pan Burns vycítí jeho neklid, a tak ho přiměje, aby si vzal dovolenou a našel za sebe prozatímního zástupce. Pro Smitherse existuje jediné kritérium: „neschopný", tj. někdo, kdo jej nezastíní. A tak se ve službách pana Burnse objevuje Homer Simpson... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa jeden z troch najlepších dielov Simpsonovcov. Pán Burns je po Homerovi Simpsonovi moja druhá najobľúbenejšia postava seriálu a tak diel, ktorý je postavený na priamej konfrontácii týchto dvoch protichodných postavičiek nemôže byť nič iné ako skvelá jazda plná humoru od prvej do poslednej minúty. "Zavolám Smitherse. Zachrání mně od té bestii."..."Vy jste ubohá karikatura asistenta!"...."Jeho matce je 122 let. Musíte znít více vysušeně :)" ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, jedna z najobľúbenejších častí nemá žiadnu chybu. A kopu skvelých hlášok, pri ktorých sa budete smiať nahlas, aj keď ste napríklad úplný suchár. Pán Burns pri Homerovi zisťuje, že bude pre jeho dobro lepšie spoľahnúť sa sám na seba, inými slovami naučiť sa veci, ktorým sa v živote nevenoval. Napríklad vytočiť telefónne číslo. Veľká sranda je ale aj u Očka, poteší telefonát priamo od Burnsa, pub navštívi dokonca aj Smithers a o polnoci príde ďalšia várka piva... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I've got to find a replacement who won't outshine me. Perhaps if I search the employee evaluations for the word "incompetent". 714 names? Huh, better be more specific. "lazy", "clumsy", "dim-witted", "monstrously ugly"... 714. Ah, nuts to this! I'll just go and get Homer Simpson. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Když Smithers volá panu Burnsovi, tak po té zazní píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)
  • Jedná se o první epizodu, která má v původním názvu Smitherse. (Duoscop)

Reklama

Reklama