Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Selma se zamiluje do slavného herce, kterým není nikdo jiný než skandály zmítaný Troy McClure. Ten na radu svého agenta využije situace, začne se jí dvořit a pak ji požádá i o ruku... (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "A Fish Called Selma" (Ryba menom Selma). Selma Bouvierová, staršia sestra Marge Simpsonovej, sa zoznámi v práci so známym hercom Troyom McClureom. Ona mu pomôže vybaviť záležitosť s jeho prepadnutým vodičským preukazom a on ju za to pozve na večeru. Nakoniec sa to všetko vyvinie tak, že začnú spolu chodiť. Selma sa do neho bezhlavo zamiluje. Lenže zo strany Troya McClurea je to len vypočítavosť, ktorá má oživiť jeho upadajúcu hereckú kariéru. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Petty a Selma občas zažijú nejaké to milostné vzplanutie, nikdy to však nedopadne dobre. No a s bývalou filmovou superhviezdou to pochopiteľne skončí rovnako. Svojim spôsobom by to aj mohlo fungovať, len jeden by chcel vychovávať dieťa z lásky a ten druhý rybu z lásky. Sem tam poteší vydarený fór, skôr ide ale v rámci siedmej sezóny len o slušný nadpriemer. Pokiaľ ale máte radi Troya a pamätáte si ho zo všetkých jeho filmov, nie je čo riešiť, dáte hustú stovku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Během muzikálu se objeví vyvrácená socha Svobody. Stejná scéna se objevila i ve filmu Planeta opic (1968). (Duoscop)
  • Na americké vlajce, kterou má Troy McClure během muzikálu na oblečení, chybí hvězdy. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama