Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Občané Springfieldu se bouří proti zvyšování daní. Starosta jim objasňuje, že daně jsou vysoké kvůli nelegálním přistěhovalcům, čímž ve městě rozpoutá rozsáhlou protestní kampaň proti imigrantům. Černým přistěhovalcem je i prodavač Apu, který se s pomocí Simpsonů snaží nalézt kličku v zákonech, a získat tak americké občanství. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Much Apu About Nothing" (Veľa Apua pre nič). Kvôli zavedeniu nezmyselnej medvedej hliadky sa v Springfielde neúmerne zvýšia dane. Občania sa pobúrení a vtrhnú na mestský úrad. Starosta Joe Quimby im alibisticky vysvetlí, že za vysoké dane môžu nelegálni prisťahovalci. Preto sa rozhodnú ich vyhostiť. Toto opatrenie sa bytostne dotkne aj indyckého predavača Apu Nahasapeemapetilona. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, kto by to bol povedal, že 25 rokov stará epizóda bude tak nadčasová. No, možno všetci. Politicky ladená epizóda ponúka zopár luxusných fórov, ale tentokrát vážne ide o ten dej a mnohých jeho ambicióznosť môže prekvapiť. Dokonca až tak, že zabudnú na ten skvelý humor. Dobre, Apu bojuje a pomáhajú mu aj Simpsonovci, ale čo chudák Willie, záverečný záber je skutočne srdcervúci. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Simpsonů snas spoilery nevadí!: V roce 1996 ze Springfieldu nevyhostili pracujícího asimilovaného Apua po zkoušce. Mám neblahé tušení, že postupující demokratická progrese (včetně Simpsonů) dnes by se řešila migrace šmahem pro všechny..a bez humorného odstupu. ()

Reklama

Reklama