Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako již tradičně, speciální čarodějnický díl je rozčleněn do tří strhujících příběhů, při jejichž sledování se vám budou ježit vlasy hrůzou... Věc a já je o Bartově siamském dvojčeti, v Misce stvoření se Líze podaří stvořit nový mikrosvět a v Občanu Kangovi chtějí mimozemšťané při prezidentských volbách obalamutit pozemské voliče, a tak provedou bioduplikaci – promění se v Billa Clintona a Boba Dolea – a vedou nelítostnou předvolební kampaň... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetky tri epizódky tohto čarodejníckeho dielu sú už kultové. Bart má dvojča, čisté zlo, čo sa dalo čakať. A dala sa aj čakať pointa, napriek tomu je stále aj po rokoch vtipná. Sci-fi v Lízinej izbe by si zaslúžilo možno celú sezónu, alebo aspoň celovečerák. No a ovládnutie Zeme dvoma mimozemšťanmi s tvárami obľúbených politikov je politicky správne nekorektné. Pokiaľ máte až príliš radi Billa Clintona a nemáte nadhľad, tak túto epizódu vynechajte. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z ôsmej série obsahuje tituly: "The Thing and I", The Genesis Tub", "Citizen Kang". ***** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Když Líza sleduje život v misce mikroskopem, tak slyší i zvuk, který ale mikroskop nepřenáší. (Duoscop)
  • Když jsou Bill Clinton a Bob Dole uvěznění ve skleněné rouře, tak mají zepředu zakryté genitálie, ale z pohledu zezadu je jím vidět zadek. (Duoscop)
  • Když Bart sleduje rodinu při jídle přes mřížku, tak ta má jiný tvar, než když jí pak Marge zavře. (Duoscop)

Reklama

Reklama