Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nad Springfieldem se přežene hurikán. Simpsonovi se tak tak zachrání, ale hurikán zcela zdemoluje dům souseda Neda Flanderse. A protože neštěstí nechodí samo, vyrabují springfieldští občané i Nedův krám pro levoruké. Když se pak sesype i nový dům, který sousedé Nedovi svépomocí postaví, je toho moc i na dobráka Flanderse. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Právě jsem urazil všechny své přátelé jen proto, že se mi pokusili pomoct. Rád bych se vám svěřil do psychiatrické péče." "Tak dobře. Mám vás doprovodit, nebo vás mám nechat odtáhnout a vy budete kopat a ječet?" "Óó, kopat a ječet, prosím." "Jak si přejete." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak toto je psychiatria?" Jedna z top epizód celého seriálu. Ned je proste kus vola, ako správne podotkne Homer, tentokrát ale pôjde vážne do tuhého, pretože aj pán Boh bude naňho extrémne zlý. Nasleduje pád domu, jeho výstavba springfieldskými kutilmi (tak to aj skončí), Nedov emocionálny výbuch a pobyt v blázinci. No a čo to sa dozvieme aj o Nedovej minulosti, kto by povedal, že ak by bol Bartov rovesník, ten by sa mu v grázlovstvách nemohol rovnať. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nene! Neposlouchejte toho člověka, všichni budete mít příležitost nechat se oškubat!" ,,Díkybohu!" • ,,É to bych nedělal, to je nosný plakát!" • ,,Pane doktore, pomozte nám! Vůbec nic jsme nezkoušeli a vůbec nic nás nenapadá!" ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z absolútnych top epizód plná čierneho humoru a skvelých hlášok. "Tady je nějakej čerstvej ananás."Ale pani, já nejsem ovoce, já jsem dítě! To říkala ta tykev taky."....."Vy ohavný člověče plný nenávisti! No dobrá, dobrá. Možná že jsem ohavný a plný nenávisti, ale určitě nejsem....cos říkal to třetí?"..."Homre, ty seš ten nejhorší člověk jakého jsem kdy potkal. Vyšel jsem z toho ještě docela dobře."..."Je to hnusný, je to hnusný, je to hnusný. Áno pane Sharemane všechno je hnusný." ()

Reklama

Reklama