Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Springfieldu se dějí podivné věci. Jediný, kdo odhalí jejich příčinu, je Homer. Cestou od Vočka totiž narazí v lese na mimozemšťana. Případ zajímá i proslulé agenty FBI Muldera and Scullyovou. Homerovi však nikdo nevěří... dokud mimozemšťana nespatří všichni. (Česká televize)

Recenze (21)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Springfield Files" (Akty S). Keď sa raz neskoro v noci vracia podgurážený Homer Simpson z baru Vočka Szyslaka domov, stretne v mestskom lesoparku žiariaceho mimozemšťana, ktorý sa mu prihovorí slovami, že prináša lásku. Záhadná bytosť sa začne na tomto mieste objavovať pravidelne. Tieto udalosti pritiahnú do Springfieldu aj špeciálnych agentov FBI Foxa Muldera a jeho kolegyňu Danu Scullyovú. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z vôbec najlepších epizód celého seriálu, kedy sa tvorcovia skvele trafili do doby obľúbenosti Aktov X. A je to od začiatku do konca extrémne vtipné, táto časť snáď neobsahuje žiaden čo len priemerný fór. Má to ale jednu nevýhodu, ak budeme porovnávať ďalšie časti s Aktami S, dať plný počet tým nasledujúcim bude ťažšie. Ale aj tak je všetko vo hviezdach, čo my môžeme vedieť. Určite nie viac ako Leonard Nimoy. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsem připraven odpovědět na všechny otázky. Doktore Dlaho?" "Je ten mimozemšťan ustrojen na uhlíkovém nebo silikónovém základě?" "Ehm, to druhé, zilifón. Další otázka." "Není to převlečenej děda Mráz?" "Ano, je." "Neukradl jsi mi včera ze střechy větrnou korouhvičku?" "Tiskovka skončila!" aneb moje nejoblíbenější epizoda. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná paródia na Verte, neverte a Akty X. Diel je zahalený rúškom tajomstva a moja druhá najoblúbenejšia postava pán Burns sa tu predstavuje ako mierumilovný mimozemšťan. Homer Simpson ako jediný svedok však musí ísť na detektor lži. "Toto je detektor lži. Položíme vám několik otázek na které pravdivě odpovíte ano nebo ne. Rozuměl jste mi? Ano." ...a detektor lži vybuchol :) A děda Simpson vypúšťa znamenité perly. "Jsem tady už čtyři dny a želva mi ukradla mé falešný zuby. Aaau. Kousla mě mýma vlastníma zubama!" ...."Počkejte, to není mimozemšťan. To je pan Burns. Á takže pan Burns. Zabít!" Jeden z naj dielov celého seriálu. A že je konkurencia obrovská ani nemusím dodávať. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přínáším vám lááásku. Přináší lásku...nenechte ho utéct...zpřeražte mu hnáty! Hahahahaha!!!! V tomto díle má X-files pořádnou konkurenci,hihi!:))) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (13)

  • V sídle FBI vidíme fotografii prvního ředitele FBI J. Edgara Hoovera. (Winster)
  • Homer na policejní stanici zmíní jméno Alf (1986), čímž odkazuje na stejnojmenný seriál. (Duoscop)

Reklama

Reklama