Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Burns uspořádá pro své zaměstnance v rámci utužování týmové práce výjezd do hor. Pustinou zasněžené přírodní rezervace mají ve dvojicích dorazit k Burnsově horské chatě. Toho, kdo dorazí jako poslední, čeká vyhazov z práce... Losování spojí Homera a ředitele Burnse, což je díky Burnsovým neférovým metodám výhoda. Tým Simpson-Burns dorazí do chaty jako první. Ovšem na něco je i vychytralý ředitel elektrárny krátký: na přírodní živly. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Každý dvoučlenný tým si bude razit cestu divočinou do srubu schovaného kdesi na této hoře. Cesty jsou zrádné, takže používejte mapy." "Uhm, já jsem ji ztratil." "Ještě jste žádnou nedostali." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Burns mal vždy bláznivé nápady a Homer vlastne tiež. No a teraz si predstavte, že tí dvaja sa ocitnú v jednom tíme... na horách... a pod lavínou... Nepôjde však o tím zjazdárov, ale o preteky po vlastných v hlbokom snehu smerom k horskej chate. Kto totiž príde posledný, dostane padáka. Výsledok bude prekvapivý a to hneď na druhú. Ale nebojte sa, dotyčná postava sa objaví v seriáli aj naďalej a pán Burns si zase nebude pamätať, kto to je Homer Simpson. Ten lenivý zadok zo sektoru 7G. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Mountain of Madness" (Hora šialenstva). Majiteľ springfieldskej atómovej elektrárne Charles Montgomery Burns zorganizuje pre svojich zamestnancov motivačnú akciu na utuženie kolektívu. V náhodne vybratých dvojiciach majú zdolať náročnú turistickú trasu. Parťákom Homera Simpsona sa stane sám veľký šéf Montgomery Burns. ***** ()

ic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč by měl vyhrát ten nejchytřejší nebo ten nejsilnější kvůli darům se kterými se narodili a nemuseli si je jakkoliv zasloužit? Jediná šance pro nás obyčejné lidi jak vyhrát je podvádět. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama