Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se seznámí s „ohromným chlápkem", Johnem, kterého pozve i domů. Když vyjde najevo, že John je homosexuál, je Homer znechucen, zatímco zbytek rodiny se s ním skamarádí. Homer zpanikaří, má strach, aby Bart nepodlehl Johnovu vlivu, a ze všech sil se snaží v synkovi vychovat chlapa. (Česká televize)

Recenze (14)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....Simpsonovi jsou u nás oblíbení tolik i z toho důvodu, že houmr se chová jako čech. Jako typický, buranský, zaostalý a hloupý čech. A proto v tomhle díle odsuzuje homosexuály absolutně nepokrytým způsobem. Dělá to ale se stylem sobě vlastním a jeho dementní uvažování je až roztomilé. "Bumm, bumm, ZAP." Jeden z nejlepších dílů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Homer's Phobia" (Homerova fóbia). Tak a je to tu. Agresívna lobby LGBTI pretlačila svoju chorú, zvrátenú propagandu aj do tohto seriálu. Táto epizóda je nadšenou oslavou homosexuality a ódou na jej bezkritickú toleranciu. Hnus. Homer Simpson sa možno zbavil fóbie z homosexuálov. U mňa však odpor ku týmto úchylákom pretrváva i naďalej. ** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer nepatrí zrovna medzi najtolerantnejších ľudí na svete, čo sa musí nutne prejaviť v spoločnosti homosexuála. Homer perlí jedna radosť, Marge ho kára, Bart nechápe o čo ide a kumpáni z krčmy podávajú "pomocnú ruku". Nasleduje legendárna návšteva oceliarne a poľovačka na jeleňa, pardon, na sobov a všetko dobre skončí. Ak teda považujeme zvýšenie Homerovej tolerancie o nejakých 20% za happy end... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Tričko, které má John na sobě, má v některých záběrech nad kapsou nápis „Homer“ a v jiných zase ne. (Duoscop)
  • V Johnově obchodě je vystavená fotka postavy, které chybí obličej. (Duoscop)

Reklama

Reklama