Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní hlasatel Troy McClur provází diváky Muzeem televize a seznamuje je s novými filmy, ve kterých se v netradičních rolích objevují některé ze seriálových postaviček. Např. Náčelník Wiggum, soukromý detektiv, Dědeček a láskoautomat, Veselá všehochuť s rodinou Simpsonových. (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata štvrtá epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Simpsons Spin-Off Showcase" (Filmy, v ktorých si Simponovci zahrali). Tri samostatné mini príbehy známych postavičiek zo seriálu "The Simpsons", ktorými ma previedol Troy McClure, na mňa nezapôsobili. Nebolo to moc zábavné. Celé sa mi to zdalo také akési narýchlo spichnuté, nekonzistentné a nesúrodé. Toto sa fakt nepodarilo, napriek tomu však budem zhovievavý a dám tri hviezdičky. *** ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Díky, dědo." "Nemáš zač. Já jsem přes tyhle láskyplný záležitosti expert. Víš, že jsem vynalezl líbání? Bylo to za první světové války, když hledali způsob jak šířit bakterie." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda posledného skeču, kazí inak výborný dojem predchádzajúcich dvoch "spin offov". Niežeby z náčelníka Wigguma bolo vyťažené maximum, ale jeho sériu by som si dal na jeden záťah. Skeč s Abrahamom ako posmrtnom testeru lásky je dokonalý sitcom, až si človek povie, prečo nakoniec na volanie fanúšikov nevznikol, ako napríklad Machete. No a na záver poteší malý mimozemšťan, ktorého vidí len Homer, s ním by mohla byť v devine sranda, ako naznačuje Troy McClur. ()

Reklama

Reklama