Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart je za své lumpárny poslán do vojenské akademie a tutéž školu si kvůli své ctižádosti vybere i Líza. Jakožto jediná ženská kadetka se však stává objektem šikanování. A zatímco Bart školou proplouvá s ironickým úsměškem, Líza trpí při fyzických prověrkách. (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata piata epizóda, záverečná časť z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Secret War of Lisa Simpson" (Tajná vojna Lízy Simpsonovej). Nezvládnuteľný Bart Simpson je za trest preložený do vojenskej školy, kde vládne prísny režim, disciplína a šikana. Veľkým prekvapením pre všetkých je to, že sa aj jeho mladšia sestra Lisa Simpsonová rozhodne stať kadetom na tejto vojenskej akadémii. Zdá sa však, že bude nad jej sily, aby ju absolvovala. S Bartovou pomocou sa jej to nakoniec predsa len podarí. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

G.I. Líza ma nebavila už tak ako kedysi, ani neviem, čím to je. Samozrejme som jej pri záverečnej skúške držal palce rovnako ako Bart. Ten si z výcviku zobral toho možno ešte viac než rodičia dúfali, ale nabudúce bude zase všetko v normále. Najviac pobavila piata, zdanlivo nepresne namierená Bartova rana. Ale kdeže, chalan to mal dokonale premyslené. To keď uvidíte na ulici Lízu so samopalom, tak sa jej radšej vyhnite. ()

Arigato 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Since you've already attended public school, we're assuming you've already had experience with small arms. So, we're gonna give you something a little more advanced.“ Poněkud nevšední ukázka toho, že i Simpsonovi jsou schopni černého humoru. Ale že se pravdě (bohužel) opravdu přiblížili. ()

Reklama

Reklama