Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk se v životě občas cítí osamocený a ztracený, a tak hledá útěchu v tom, co je jeho srdci nejbližší. A přesně tak je na tom i malá saxofonistka Líza, která touží po porozumění a uznání. (Česká televize)

Recenze (7)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pane a paní Simpsonovi, na některé děti může působit stres vyvolaný novým sociálním prostředním. Zvláště pak u takového dítěte, u kterého se objevují homosexuální sklony, jako je Bart." "Bart je gay?!" "Počkejte, to je jiný spis. Nějaký Milhouse Vanhouten." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh Lízy a jej saxofónu nemôže patriť medzi moje najobľúbenejšie, ale vďaka fórom typu Nedova klimatizácia u Homera mi nedovolí ísť pod plný počet. A ono je to nakoniec aj dojemné, bez akejkoľvek irónie. Zase ale tvorcovia robia z Barta kazisveta, ešte šťastie, že Simpsonovci majú stále po ruke 200 eur, asi jediná suma, ktorú kedy našporili. I keď dal tuším Homer Bartovi tisícku v časti o pôvode Itchyho a Scratchyho, ak ma pamäť neklame. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Teď ti předám rady, které mi dal můj otec" ,,Homere, jseš osel, jen dvakrát tak ošklivej. Kdyby tě někdo chtěl svézt, tak klidně jeď." ,,Deprimující dětství." • ,,Marge, Bartovi je pět, má život za sebou.. Líza je budoucnost." ()

Reklama

Reklama