Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Springfieldu řádí výtržníci, a tak si Homer zakoupí zbraň na ochranu své rodiny. Jenže Marge to nemůže přenést přes srdce, proto vezme děti a odchází s nimi z domu... (Česká televize)

Recenze (6)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Záložník přihrává na centra. Centr ho drží...drží...pořád drží...." ,,ZÁLOŽNÍK PŘIHRÁVÁ NA KŘÍDLO, ZPÁTKY NA CENTRA. CENTR HO DRŽÍ! DRŽÍ HO!" • ,,Promiňte pane, myslím, že máte moji televizi. Halo pane!" • ,,Táti jsou tři ráno, nemůžeš si mumlat jinde?" ,,Marge mě vyhodila" ,,Tak pokračuj.." ,,Děcka drzý, myslej si, že mi můžou rozkazovat ve vlastním domě. Rodiče dnes neumějí vychovávat děti.." ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podarená časť, v ktorej Homer prežíva vnútornú dilemu a rozhoduje sa medzi svojim obľúbeným revolverom a milovanou manželkou Marge. Je tu cítiť určitú kritiku americkej legislatívy, ktorá je povestná svojou benevolentnosťou vo vzťahu k vlastneniu strelných zbraní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priaznivci prihrávkového štýlu FC Barcelona a Pelého by mali spozornieť... a túto epizódu si radšej nepozrieť. Najnudnejší futbalový zápas v histórii futbalu má za následok nepokoje v Springfielde porovnateľné s tými najhoršími, ktoré v USA kedy zažili. Homer tak neváha a zabezpečí si zbraň do domácnosti, aby ochránil svoju rodinu. Ale prepadne strieľacej vášni a začne výstrelmi zapínať aj televíziu. No a čaká nás prekvapivé rozuzlenie, škoda, že táto udalosť nemala v budúcnosti pokračovanie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě zazní píseň „The Waiting“ od Toma Pettyho & The Heartbreakers. (Duoscop)
  • Papír, ze kterého čte prodavač v obchodě se zbraněmi Homerovy prohřešky, je v některých záběrech popsaný a v jiných ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama