Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

I na Vočka se po dlouhé době usměje štěstí – potká ženu svých snů. Po čase mu však dojdou peníze, a tak má strach, že o ni přijde, pokud jich nebude mít dostatek. Společně s Homerem proto vymyslí rafinovaný plán, jak je získat. (Česká televize)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Dumbbell Indemnity" (Ako napáliť poisťovňu). Barman Vočko Szyslak si po dlhom čase nájde vážnu známosť. Začne chodiť s atraktívnou ženou. Je veľmi šťastný. Zahrňuje svoju lásku darčekmi a rôznymi milými pozornosťami. Lenže začínajú mu pomaly dochádzať peniaze, aby to všetko mohol financovať. Preto požiada svojho kamaráta Homera Simpsona, aby mu pomohol spáchať poistný podvod. To však poriadne naštrbí ich dlhoročné priateľstvo. Zaľúbený Vočko totiž Homera podlo zradí. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak naposledy to konečne vyšlo Apuovi, tentokrát má šťastie na ženy dokonca aj Očko. A to Homer najskôr skonštatoval, že to nikam nevedie... Očko si mal skôr uvedomiť, že nikam to nevedie vtedy, ak mu dá do rúk svoj osud. Ono síce na ňom výrazne zarába v krčme, ale mimo tejto budovy sa naňho spoľahnúť nedá. Pomerne akčná a výpravná epizóda, stále sa niečo deje, máte tu teda akciu spojenú s milostnou líniou a dokonca aj s heist žánrom. No a ako to dopadlo? U Homera doma... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní písně „I'm A Believer“ od The Monkees a „One Bourbon One Scotch One Beer“ od George Thorogooda & The Destroyers. (Duoscop)
  • Homer má v hospodě v jednom okamžiku prázdnou sklenici, ale o chvíli později ji má zase plnou. (lardko)
  • Hank AzariaHelen Hunt, dabéři Vočka a Renée, kteří spolu v této epizodě randí, se vzali 16 a půl měsíce po premiéře tohoto dílu. Manželství jim vydrželo jen 17 měsíců. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama