Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líze se v posledních dnech ve škole vůbec nic nedaří, a tak má pocit, že začíná hloupnout. A k tomu všemu jí dědeček ještě oznámí, že mozek začíná Simpsonovým v určitém věku měknout. Ale nebyla by to Líza, kdyby se spokojila s tak jednoduchým vysvětlením, že za všechno může genetika. (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lisa Simpsonová mi v prvých sériach seriálu vôbec nevadila. Bola skrátka súčasťou rodiny. Avšak s pribúdajúcimi rokmi a epizódami mi začala postupne liesť na nervy a časom som ju takmer znenávidel. Vadia mi jej hlúpe liberálne názory a nasiera ma svojou neznesiteľnou premúdrelosťou. Už i v poradí sedemnástej epizóde z deviatej série, ktorá sa volá "Lisa the Simpson" (Líza z rodu Simpsonovcov), sa začala prejavovať moja averzia voči tejto modle slniečkárov. *** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Väčšina epizódy sa nesie skôr vo vlažnom tempe, ale slabšie chvíľky vynahrádza Homer a do svojho sveta zapája aj chudáka Barta, ktorý tak nevie, aká budúcnosť ho čaká. Našťastie, pretože genetika sa oklamať nedá. Ale potom príde záver, ktorý patrí k vrcholom seriálu, muži vs. ženy z rodu Simpsonovcov. Kto to mohol tušiť, že v najbližších troch mestách ma Homer toľko príbuzných. Ak to bola metafora toho, koľko Homerov je v skutočnosti v celej Amerike, tak je skutočne vydarená. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o 200. epizodu seriálu. (JG9)
  • Jasper předtím, než doktor Riviera otevře mrazák, drží v ruce papír, který ale po otevření mrazáku v ruce už nemá. (Duoscop)
  • Když doktor Riviera otevře mrazák, tak je tělo Jaspera v jiné poloze, než když byl zavřený. (Duoscop)

Reklama

Reklama