Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart je rodiči donucen hrát si s Ralphem, ale tohle přátelství je pro něj velmi ponižující. Brzy však přijde na jednu výhodu, kterou mu ono spojenectví skýtá. Ralphův tatínek jakožto šéf springfieldské policie totiž vlastní univerzální klíč k městu. A s tím už se dá leccos podniknout. (Česká televize)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "This Little Wiggy" (Hrátky s Ralphom). Marge Simpsonová prinúti svojho syna Barta Simpsona ku tomu, aby sa skamarátil s Ralphom Wiggumom. Bartovi sa do toho moc nechce, nemá záujem sa s ním priateliť. O dva roky mladší Ralph je totiž v škole všeobecne považovaný za mierne retardovaného podivína. Avšak je to jediný syn šéfa springfielského policajného zboru Clancyho Wigguma. To sa pokúsi Bart v plnej miere využiť. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ralph je skvelá postavička, ktorá dostáva poväčšinou iba cameá, pričom ich vždy využije na sto percent. Jeho handicap ale v Springfielde nie je až tak neobvyklý, blbý je tu kadekto. No a čo čert nechcel, Bart má zrazu od mamy nakázané sa s touto školskou "nulou" kamarátiť. Čo najskôr vyzerá ako predstava pekla na Zemi, sa najmä vďaka tomu, kto je Ralphov otec, stáva pomerne slušným dobrodružstvom. No a čerešničkou na torte je záverečná prekvapivá pointa, po ktorej sa už na tohto chlapca nikdy nebudete pozerať rovnako. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ovuluj, kruci, ovuluj!" ~Dzzz...došlo ti sperma~ ,,Ahojky krásko, pamatuješ si na mě?" • ,,Simpsone, běž políbit virtuální zadnici!" • Smithersi, mám raketu v žaketu." ()

Reklama

Reklama