Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart je rodiči donucen hrát si s Ralphem, ale tohle přátelství je pro něj velmi ponižující. Brzy však přijde na jednu výhodu, kterou mu ono spojenectví skýtá. Ralphův tatínek jakožto šéf springfieldské policie totiž vlastní univerzální klíč k městu. A s tím už se dá leccos podniknout. (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ralph je skvelá postavička, ktorá dostáva poväčšinou iba cameá, pričom ich vždy využije na sto percent. Jeho handicap ale v Springfielde nie je až tak neobvyklý, blbý je tu kadekto. No a čo čert nechcel, Bart má zrazu od mamy nakázané sa s touto školskou "nulou" kamarátiť. Čo najskôr vyzerá ako predstava pekla na Zemi, sa najmä vďaka tomu, kto je Ralphov otec, stáva pomerne slušným dobrodružstvom. No a čerešničkou na torte je záverečná prekvapivá pointa, po ktorej sa už na tohto chlapca nikdy nebudete pozerať rovnako. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "This Little Wiggy" (Hrátky s Ralphom). Marge Simpsonová prinúti svojho syna Barta Simpsona ku tomu, aby sa skamarátil s Ralphom Wiggumom. Bartovi sa do toho moc nechce, nemá záujem sa s ním priateliť. O dva roky mladší Ralph je totiž v škole všeobecne považovaný za mierne retardovaného podivína. Avšak je to jediný syn šéfa springfielského policajného zboru Clancyho Wigguma. To sa pokúsi Bart v plnej miere využiť. ***** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně napíše Líza na papír vzkaz, který chce pomocí rakety poslat do věznice. V dalším záběru je ale papír prázdný. (Duoscop)
  • Když si kluci hází s univerzálním klíčem před starou věznicí, tak se mění jejich poloha. (Duoscop)
  • Na dveřích, do kterých vběhne krysa s klíčem, je červený nápis „nebezpečí“. Po jejich otevření má nápis jinou barvu. (Duoscop)

Reklama

Reklama