Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer v televizi zhlédne náborový šot americké námořní pěchoty a rozhodne se, že vstoupí do armády jako záložník. A jeho přátelé vysedávající s ním denně U Vočka ho v tom přece nemohou nechat samotného. (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z deviatej série amerického, animovaného, komediálneho, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) nesie názov "Simpson Tide" (Homer slúži vlasti). Homer Simpson sa po zhliadnutí náborovej televíznej reklamy rozhodne, že vstúpi do služieb americkej armády. Po absolvovaní krátkeho základného vojenského výcviku je pridelený, spolu so svojimi kamarátmi z baru u Vočka, ku námorným silovým zložkám. V súbehu náhod a nedorozumení sa z neho stane vrchný veliteľ bojovej atómovej ponorky. Na tento post nie je absolútne vôbec odborne a ani inteligenčne kvalifikovaný. A preto ho len malý kúsok delí od toho, aby rozpútal fatálny medzinárodný vojnový konflikt. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer sa rozhodne, že je načase konečne nielen od svojej vlasti stále niečo dostávať, ale jej aj niečo dať. Otázka je, či to vôbec, tá vlasť, potrebuje, respektíve či nebude lepšie nechať všetko pri starom. Odpoveď je jasná, ale cesta k tomuto poznaniu je opäť vtipná. Pri nej sa dozvieme viacero zásadných odhalení, z ktorých zrovna to Kennedyovo nepatrilo medzi tie najvtipnejšie. Ale to Rusko, to bol gól. Len škoda, že sme sa nedočkali súboja Homer a pivo verzus Rus a vodka. Možno niekedy nabudúce. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naučíte se dokonalou omluvu pro každý průšvih, poznáte Kennedyho strašlivé tajemství, dozvíte se pravdu o rozpadu SSSR, poslechnete si dávný námořnický popěvek a ohromí vás rychlost expanze kaváren Starbucks.... ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Může být Homer Simpson komunista? K tématu se vyjádří jeho otec. Homer není žádný komunista. Je to lhář, žrout idiot a komunista, ale v žádném případě není pornohvězda." Sakryš, koukám, že už to zveřejnil i kolma. Nevadí. tak jsem se u toho zasmál, že to tady může být klidně dvakrát. Výborná epizoda. ()

Reklama

Reklama