Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizi se připravuje zpravodajský pořad pro děti, kterým mají provázet samy děti. Jako jedna z moderátorek je vybrána premiantka Líza a spolu s ní se na obrazovce ocitá i Bart. Sourozenecká řevnivost však komplikuje celý projekt. (Česká televize)

Recenze (8)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart točí jímavé příběhy (reportáž o zmizelých kachnách by dle mého názoru měla být součástí osnov každého kurzu žurnalistiky), zatímco Homer si pořídí opičku na výpomoc a přetvoří ji k obrazu svému. A nesmíme zapomenout na čokoboty připravené zasáhnout vždy, když plukovník Kaddáfí vystrkuje růžky. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Smithersi, myslíte, že ty kachny zabila moje elektrárna?" - "O tom není pochyb, pane." - "Výborně." A samozřejmě nástup "kočičí dámy" do seriálu je naprostá bomba - "Může snad někdo, kdo má tak rád kočky, být skutečně šílený...?" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Girlie Edition" (Bart - televízny showman). Bart Simpson a Lisa Simpsonová sa stanú redaktormi v detskej televízii. Bart sa chopí príležitosti a začne točiť srdcervúce reportáže, ktoré vypočítavo využívajú city divákov. Má veľký úspech, stane sa z neho hviezda. Lisa podľahne žiarlivosti a nachystá na svojho brata pascu, ktorá odhalí jeho pokrytectvo v priamom prenose. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, aj Bart má nejaký talent, o čom sme sa už presvedčili, ale tentokrát ide o talent veľkého kalibru... Bart sa stáva hviezdou detských televíznych správ, pretože má, pozor, šarm. O tom Líza príliš nepočula, ale keby sa začali spoločne pred televíznymi obrazovkami vhodne dopĺňať, mohlo by z toho niečo byť. Ak by samozrejme nebol väčší dopyt po ďalšej animovanej blbosti. Najviac si ale pre seba ukradne Willie, i keď vám ho bude ľúto. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Líza během hovoru řekne Bartovi, že Nelson bude ve zprávách proto, že spolu chodili. Odkazuje tím na epizodu Lízino rande s blbostí (1996). (Duoscop)
  • V této epizodě se poprvé objevila Eleanor Abernathy – žena s kočkami. (Duoscop)
  • Když se Kent Brockman sveze na kolotoči, tak při tom hraje „Turn! Turn! Turn!“ od The Byrds. (Duoscop)

Reklama

Reklama